Sohvan pesu

Kaipaako sohvasi pesua?
Anna ammattilaisen helpottaa arkeasi ja
kutsu Mattomaisteri paikalle!

Sohvan pesu on urakka, jota on helppo siirtää. Mutta miksi enää siirtäisit, kun voit kutsua paikalle Mattomaisterin?  Tämän vaivattomampaa sohvan, nojatuolien, ruokatuolien, työtuolien, patjojen taikka mattojen pesu ei enää voi olla. Ammattimaisella kalustolla tehdyn pesun lopputulokseen voit olla tyytyväinen.

Kun kalusteet pestään säännöllisesti, niin peruslika ei pääse pinttymään ja tekstiili puhdistuu hyvin. Mattomaisterin palveluajat ovat joustavia, sillä aikoja löytyy myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kiireelliset pesutilaukset (vatsataudin tms. seuraamukset) pyrimme hoitamaan aina mahdollisimman nopeasti.

Jos kissa tai muu lemmikkieläin merkkaa kalusteesi ja mattosi omakseen, niin ei hätää. Mattomaisterin tehokkaat hajunpoistoaineet purevat näihinkin tuoksuihin!

Mattomaisteri Ky kuuluu alv-rekisteriin ja sen vuoksi pesupalvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen (60 % / 2023). 

Miten sohvan tai muun kalusteen pesu tapahtuu?

Mattomaisteri käyttää pesuissa tehokasta ammattitason painehuuhtelulaitetta, johon kalustepesussa on liitetty käsisuulake. Pesuaineet ovat erityisesti kalustepesuun kyseiselle laitteelle suunniteltuja ja ne ovat biohajoavia. 

Pesuaineiden tuoksu on mieto vielä silloin, kun tekstiilit ovat kosteita, mutta niiden kuivuttua tuoksua ei enää ole. Tämän ovat herkät hajuallergikot testanneet. Pesuaineet yhdistettynä biohajoaviin tahranpoistoaineisiin poistaa kalusteista myös oksennuksen, ulosteen, virtsan taikka muun tunkkaisuuden hajun.

Pestävät kalusteet voivat olla pesun aikana omilla paikoillaan. Mattomaisteri liikuttelee kalusteita tarvittaessa sekä suojaa ja kuivaa lattian roiskeilta. Ennen pesua sohva kannattaa imuroida.

Mattomaisteri pesee myös nahkakalusteita ja kulkuneuvojen nahkaverhoiluja. Tällöin pesussa käytetään kasviöljypohjaisia pesuaineita ja pehmeitä pesuvälineitä. Pesun jälkeen nahkaverhoilu on miellyttävän pehmeä.

Sohvan pesu pesurilla

Sohva ennen pesua...

ja pesun jälkeen

Sohvan puhdistus
Sohvan pesu pesurilla
Valkoinen likainen sohva ennen pesua
Valkoinen sohva pesun jälkeen

Kalustetekstiilien suojauskäsittely

Heti pesun jälkeen kalusteet kannattaa suojata likaahylkivällä aineella, sillä se helpottaa jatkossa tekstiilipintojen pitämistä puhtaina. Käsittely suojaa tekstiilejä kosteudelta ja lialta sekä parantaa niiden pestävyyttä. Kalusteen tekstiilipinta hengittää normaalisti suojauskäsittelyn jälkeenkin.

Tekstiilisuoja-aine on kotimainen, myrkytön ja vesipohjainen tuote.  Huom! Tekstiilisuoja-aine tuoksuu voimakkaasti niin kauan kunnes tekstiili on kokonaan kuivunut. Suoja-aineesta ei kuitenkaan haihdu mitään myrkyllisiä yhdisteitä.

Jäitkö vielä empimään? Kysy rohkeasti lisää Mattomaisterilta ja lue “Ainakin 5 hyvää syytä valita Mattomaisteri“!

Sohvan pesu ja muut pesukohteet
– Mattomaisterin monipuolinen palvelupaletti

  • Sohvat, nojatuolit, rahit – myös nahkakalusteet
  • Ruokatuolit, työtuolit, säkkituolit – myös nahkakalusteet
  • Matot: kaikenlaiset irtomatot, kokolattiamatot, porrasmatot – vesipesuna ja kuivapesuna
  • Petauspatjat, runkopatjat ja painopeitot
  • Vaunut, rattaat, turvaistuimet, sitterit, isot pehmolelut
  • Ryijyt, raanut ja muut seinävaatteet
  • Kangas- ja nahkaverhoilut autoissa, asuntovaunuissa ja veneissä
  • Terassikalusteiden pehmusteet, keinujen ja asuntoautojen katokset
Yritysten pesupalvelut

Kalusteiden tekstiililaadut

Kalusteiden tekstiililaadut Kun oikea sohva tai nojatuoli on löytynyt, tulee ostajan pohtia seuraavaksi millainen on kalusteiden tekstiililaatu. On hyvä lähteä liikkeelle kalusteen pääasiallinen käyttötarkoitus: arjen

Lue lisää »

Pyydä Mattomaisterilta heti tarjous sinun pesukohteellesi!