Logo Mattomaisteri

5 hyvää syytä tilata Mattomaisteri

Hinta – laatusuhde

Hinnoittelemme pesutyöt kalusteen koon, verhoilutavan ja lukumäärän mukaan sekä maton laadun ja pinta-alan mukaan. Emme siis veloita työtunteja, vaan oikeasti ja huolellisesti tehtyjä töitä. Tämä on asiakkaalle reilumpaa, kun kustannukset ovat etukäteen tiedossa. Käytämme korkealaatuista pesukalustoa ja siihen varta vasten suunniteltuja pesu- ja tahranpoistoaineita. Palvelumme kulmakiviä ovat hyvä pesutulos, huolellinen työ ja ystävällinen palvelu.

Palvelutakuu

Mattomaisteri hoitaa pesutilaukset aina sovitun mukaisesti. Mikäli kuitenkin asiakas huomaa, että työtä ei ole tehty huolellisesti, lupaamme korjata puutteet mahdollisimman pian. Asiakkaan tulee tehdä reklamaatio viimeistään kolmen päivän kuluttua pesutyöstä.

Kotitalousvähennys ja alv 0% senioreille

Yrityksemme kuuluu alv-rekisteriin. Sen vuoksi voit vähentää matto- ja kalustepesusta aiheutuvat työkulut verotuksessasi kotitalousvähennyksenä (60 % / 2023).
Mattomaisteri on Tampereella, Pirkkalassa, Kangasalla ja Orivedellä myös yksityinen sosiaalipalvelutuottaja.  Sen ansiosta seniori-ikäisten asiakkaiden ei tarvitse maksaa matto- ja kalustepesupalveluista lainkaan arvonlisäveroa. Jäljelle jäävän työkustannuksen voi vielä vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Luottamus, turvallisuus ja vastuuvakuutus

Luottamus on erittäin tärkeää, erityisesti jo sen vuoksi, että työskentelemme asiakkaan tiloissa.  Kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä ja omaisuutta. Mattomaisterin henkilöstöä sitoo myös vaitiolovelvollisuus. Vahingot ovat mahdollisia. Mattomaisterilla on vastuuvakuutus, joka kattaa työssä syntyneet vahingot aina 0,5 miljoonaan euroon saakka.

Pienen yrityksen edut

Jokainen asiakas on meille erittäin tärkeä. Räätälöimme pesupalvelun jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan, olipa arki taikka pyhä. Kiiretilanteissa pyrimme löytämään palveluajan mahdollisimman nopeasti. Joustavuus, ketteryys ja ystävällisyys kuvastavat palveluasennettamme.

Yritysten pesupalvelut

Kalusteiden tekstiililaadut

Kalusteiden tekstiililaadut Kun oikea sohva tai nojatuoli on löytynyt, tulee ostajan pohtia seuraavaksi millainen on kalusteiden tekstiililaatu. On hyvä lähteä liikkeelle kalusteen pääasiallinen käyttötarkoitus: arjen

Lue lisää »