Yritysten pesupalvelut

Pidä yrityksesi kalusteet ja matot puhtaina – asiakkaasi arvostavat puhtautta

Mattomaisterin joustava yritysten pesupalvelu auttaa pitämään yrityksesi ilmeen puhtaana: kalustepesu ja mattopesu tapahtuu joustavasti paikan päällä ja se tehdään tietenkin silloin, kun se ei haittaa yrityksesi toimintaa.

Julkisissa tiloissa puhtaat tekstiililattiat tai kokolattiamatot, porrasmatot ja kalusteet kohentavat yritysilmettä. Toimistoissa työtuolien ja mattojen puhtaus vaikuttaa sisäilman laatuun ja myös työntekijöiden työviihtyvyyteen. Odotustiloissa ja katsomoissa puhtaat istuimet kutsuvat asiakkaita luokseen. Yöpyvälle asiakkaalle puhdas ja raikas majoitustila on tärkeintä. Pesun ansiosta kalusteiden, patjojen ja mattojen käyttöikä on pidempi.

Teemme yritysten kanssa myös joustavia huolenpitosopimuksia kokolattiamattojen ja kalusteiden puhtaanapidosta. Tällöin Mattomaisteri käy sovituin väliajoin katsastamassa yrityksen tilojen kalusteiden ja kokolattiamattojen pesutarpeen ja tekee tarvittaessa ehdotuksen pesuista. Näin sinun ei tarvitse kantaa huolta näistä asioista, vaan voit keskittyä yrityksesi tärkeimpiin asioihin.

Tyytyväisten asiakkaittemme joukossa on mm. toimistoja, ravintoloita, kokouspalvelu- ja majoitusyrityksiä, seurakuntia, kuntia, palvelutaloja, päiväkoteja, leirikeskuksia sekä seurantaloja. Tutustu asiakaspalautteisiimme.

Pesemme myös nahkakalusteita. Pesu tapahtuu kasviöljypohjaisella pesuaineella, joka samalla myös hoitaa nahkaa.

kokolattiamaton puhdistus
Toimistotuolin pesu
Yritysten pesupalvelut

Mattomaisterin pesupalvelut säästävät ympäristöä

Pesun ansiosta mattojen, kalusteiden ja patjojen käyttöikä pidentyy.
Pesuaineet ovat biologisesti hajoavia eikä tekstiileihin jää pesuainejäämiä.
Pesuaineista ei jää tuoksua, kun tekstiili on kokonaan kuivunut. Kosteassakin tekstiilissä tuoksu on hyvin mieto.
Pesussa vettä kuluu vähän.
Tekstiilien kuivaamiseen ei tarvita energiaa kuten perinteisissä pesuloissa.

Tekstiilien suojauskäsittely

Heti pesun jälkeen tekstiilit kannattaa suojata likaahylkivällä aineella, sillä se helpottaa jatkossa tekstiilipintojen pitämistä puhtaana. Käsittely suojaa tekstiilejä kosteudelta ja lialta sekä parantaa niiden pestävyyttä.

Maton ja kalusteen tekstiilipinta hengittää normaalisti suojauskäsittelyn jälkeenkin. Mattomaisteri käyttää kotimaista, myrkytöntä ja vesipohjaista suojausainetta. 

Mattomaisterin pesupalvelu

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Mattomaisterilta!
Liikkuva yritysten pesupalvelu ja huolenpitosopimus voi olla juuri sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi joustavin vaihtoehto.