Yritysten pesulapalvelut

Pidä yrityksesi kalusteet ja matot puhtaina – kutsu Mattomaisteri paikan päälle

Mattomaisterin joustava pesupalvelu Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa auttaa pitämään yrityksesi ilmeen puhtaana: kalustepesu ja mattopesu tapahtuu joustavasti paikan päällä ja se tehdään tietenkin silloin, kun se ei haittaa yrityksesi toimintaa. Toimitilasi eivät ole välttämättä hetkeäkään ilman mattoja tai kalusteita! Pesun ansiosta kalusteiden ja mattojen käyttöikä pidentyy. Tyytyväisiä asiakkaitamme on lukuisia mm. ravintoloita, kokouspalvelu- ja majoitusyrityksiä, pankkeja, toimistoja, seurakuntia, kuntia, palvelutaloja, päiväkoteja, leirikeskuksia sekä seurantaloja. Tutustu asiakaspalautteisiimme.

Julkisissa tiloissa puhtaat matot ja kalusteet luovat viihtyisyyttä ja kohentavat yritysilmettä. Toimistoissa työtuolien ja mattojen puhtaus vaikuttaa sisäilman laatuun ja myös työntekijöiden työmukavuuteen. Odotustiloissa ja katsomoissa puhtaat istuimet kutsuvat asiakkaita luokseen. Yöpyvälle asiakkaalle puhdas ja raikas majoitustila on tärkeintä.
Pesemme myös nahkakalusteita. Pesu tapahtuu kasviöljypohjaisella pesuaineella, joka samalla myös hoitaa nahkaa.

kalustepesu kokoustilakalusteet

Mattomaisterin pesupalvelut säästävät ympäristöä

Pesuaineet ovat biologisesti hajoavia eikä tekstiileihin jää pesuainejäämiä.
Pesuaineista ei jää tuoksua, kun tekstiili on kokonaan kuivunut. Kosteassakin tekstiilissä tuoksu on hyvin mieto.
Pesussa vettä kuluu vähän.
Tekstiilien kuivaamiseen ei tarvita energiaa kuten perinteisissä pesuloissa.
Pesun ansiosta mattojen, kalusteiden ja patjojen käyttöikä pidentyy.

Tekstiilien suojauskäsittely

Heti pesun jälkeen tekstiilit kannattaa suojata likaahylkivällä aineella, sillä se helpottaa jatkossa tekstiilipintojen pitämistä puhtaana. Käsittely suojaa tekstiilejä kosteudelta ja lialta sekä parantaa niiden pestävyyttä. Maton ja kalusteen tekstiilipinta hengittää normaalisti suojauskäsittelyn jälkeenkin. Mattomaisteri käyttää kotimaista, myrkytöntä ja vesipohjaista suojausainetta. Suojauskäsittely kannattaa tehdä 2-3 vuoden välein.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Mattomaisterilta.
Liikkuva pesulapalvelu voi olla juuri sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi joustavin vaihtoehto.