Yritysten pesulapalvelut

Pidä yrityksesi kalusteet ja matot puhtaina – kutsu Mattomaisteri paikan päälle

Mattomaisterin joustava pesupalvelu Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa auttaa pitämään yrityksesi ilmeen puhtaana: kalustepesu ja mattopesu tapahtuu joustavasti paikan päällä. Pesun ansiosta kalusteiden ja mattojen käyttöikä pidentyy. Asiakkaina on mm. ravintoloita, maatilamajoitusyrityksiä, pankkeja, toimistoja, seurakuntia, kuntia, palvelutaloja, päiväkoteja, leirikeskuksia sekä seurantaloja. Tutustu asiakaspalautteisiimme.

Julkisissa tiloissa puhtaat matot ja kalusteet luovat viihtyisyyttä ja kohentavat yritysilmettä. Toimistoissa työtuolien ja mattojen puhtaus vaikuttaa sisäilman laatuun ja myös työntekijöiden työhyvinvointiin. Yleisötiloissa ja katsomoissa puhtaat istuimet kutsuvat asiakkaita luokseen. Yöpyvälle asiakkaalle puhdas ja raikas majoitustila on tärkeintä. Vaihtoautojen, -matkailuautojen ja -veneiden jälleenmyyntiarvo on parempi puhtaan verhoilun ansiosta.

Miten kalustepesu tai mattopesu tapahtuu liiketoimintaa häiritsemättä?

Mattomaisteri käyttää painehuuhtelulaitetta ja biologisesti hajoavia tahranpoisto- ja pesuaineita, jotka on suunniteltu nimenomaan kyseiseen pesutekniikkaan matoille ja kalusteille. Matot pestään suoraan lattialle (ns. tasopesu).  Materiaalista riippuen pesu tapahtuu joko vesipesuna tai kuivapesuna. Kuivapesussa käytetään tekstiilin pintapesuainetta. Kalusteet pestään myös omilla paikoillaan – ylimääräiset tavarat ympäriltä siirtäen.  Pesemme myös nahkakalusteita. Pesu tapahtuu kasviöljypohjaisella pesuaineella, joka samalla myös hoitaa nahkaa. Auton, asuntovaunun ja veneen tekstiiliverhoilun peseminen edellyttää lämmintä hallia tai riittävän lämmintä ja poutaista säätä. Pesu tapahtuu silloin kun se yrityksellesi sopii eikä se näin häiritse toimintaa. Pesutekniikan ansiosta pestävät kalusteet ja matot sekä kokolattiamatot kuivuvat muutamissa tunneissa.

kalustepesu kokoustilakalusteet

Mattomaisterin pesupalvelut säästävät ympäristöä

Pesuaineet ovat biologisesti hajoavia eikä tekstiileihin jää pesuainejäämiä.
Pesuaineista ei jää tuoksua, kun tekstiili on kokonaan kuivunut. Kosteassakin tekstiilissä tuoksu on hyvin mieto.
Pesussa vettä kuluu vähän.
Tekstiilien kuivaamiseen ei tarvita energiaa kuten perinteisissä pesuloissa.
Pesun ansiosta mattojen, kalusteiden ja patjojen käyttöikä pidentyy.

Toimisto- ja asiakastilojen tekstiilien suojauskäsittely (lisäpalvelu)

Heti pesun jälkeen tekstiilit kannattaa suojata likaahylkivällä aineella, sillä se helpottaa jatkossa tekstiilipintojen pitämistä puhtaana. Käsittely suojaa tekstiilejä kosteudelta ja lialta sekä parantaa niiden pestävyyttä. Maton ja kalusteen tekstiilipinta hengittää normaalisti suojauskäsittelyn jälkeenkin. Mattomaisteri käyttää kotimaista, myrkytöntä ja vesipohjaista suojausainetta. Suojauskäsittely kannattaa tehdä 2-3 vuoden välein. Yksi suojauskäsittely kestää muutamia tekstiilipesuja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Mattomaisterilta.
Liikkuva pesulapalvelu voi olla juuri sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi joustavin vaihtoehto.