Matto- ja sohvapesut kotona

Säästä aikaa ja vaivaa – tilaa Mattomaisterin matto- ja kalustepesupalvelu kotiisi

Isot matot ovat monesti painavia ja hankalasti käsiteltäviä. Pesua kaipaavien huonekalujen kuljetuskaan ei henkilöautolla onnistu. Entä milloin viimeksi olet antanut patjasi pölyille ja punkeille kyytiä taikka pessyt patjasi? Nyt se on vaivatonta! Mattomaisterin matto- ja kalustepesu helpottavat arkeasi – tämän ovat huomanneet myös asiakkaamme.  Pestävät kohteet kuivuvat pesutekniikan ansiosta muutamissa tunneissa. Nahkakalusteiden pesussa käytämme kasviöljypohjaista pesuainetta, joka samalla myös hoitaa nahkaverhoilua. Palvelumme on joustavaa, sillä varattavissa on myös ilta- ja viikonloppuaikoja. Suositulla pesulahjakortillamme voit ilahduttaa läheisiäsi ja ystäviäsi. Mattomaisterin pesupalvelun työkustannukset voit vähentää verouksessasi kotitalousvähennyksenä (v. 2020  40 %).

Mattomaisterin liikkuva pesula palvelee asiakkaitaan ympäri Pirkanmaan ja osin myös Keski-Suomessa. Isompia työtilauksia voidaan hoitaa myös muualla Suomessa.

Lisätietoa matto- ja kalustepesuista seuraavista linkeistä:

Sohvan ja muiden kalusteiden pesu
Mattojen pesu

Oletko oikeutettu ALV 0% -palveluun? kotitori

Mattomaisteri Ky on myös yksityinen sosiaalipalvelutuottaja Tampereella, Pirkkalassa, Kangasalla ja Orivedellä. Asiasta voit kysyä tarkemmin Kotitorilta tai suoraan Mattomaisterilta.

Matto- ja kalustepesupalvelu turvaa mahdollisuuden asua viihtyisästi omassa kodissaan silloinkin, kun asiakas on alentuneen toimintakyvyn (esim. sairaus, vamma tai korkea ikä) vuoksi kykenemätön itse huolehtimaan mattojen, kalusteiden ja patjojen puhtaudesta. Tämä edellyttää, että asiakkaan kanssa tehdään palvelusuunnitelma ja palvelusopimus kirjallisesti. Näissä sovitaan ennakolta tarkasti mm. palvelun kustannukset.  Kustannukset ovat em. asiakasryhmille 24% (eli arvonlisäveron verran) edullisempia. Pesupalvelusta koituneet työkustannukset voit edelleen vähentää verotuksessasi kotitalousvähenyksenä (vuonna 2020  40 %).

Mattomaisterin kaluste- ja mattopesu säästää myös ympäristöä

Pesuaineet ovat biologisesti hajoavia eikä tekstiileihin jää pesuainejäämiä.
Pesuaineista ei jää tuoksua, kun tekstiili on kokonaan kuivunut. Kosteassakin tekstiilissä tuoksu on hyvin mieto.
Pesussa vettä kuluu vähän.
Tekstiilien kuivaamiseen ei tarvita energiaa kuten perinteisissä pesuloissa.
Pesun ansiosta mattojen, kalusteiden ja patjojen käyttöikä pidentyy.

 

Tekstiilien suojauskäsittely (lisäpalvelu)

Heti pesun jälkeen tekstiilit kannattaa suojata likaahylkivällä aineella, sillä se helpottaa jatkossa tekstiilipintojen pitämistä puhtaina. Käsittely suojaa tekstiilejä kosteudelta ja lialta sekä parantaa niiden pestävyyttä. Maton ja kalusteen tekstiilipinta hengittää normaalisti suojauskäsittelyn jälkeenkin. Mattomaisteri käyttää kotimaista, myrkytöntä ja vesipohjaista suojausainetta. Kalusteet, matot ja auton istuimet kannattaa käsitellä suoja-aineella kulutuksen mukaan 2-3 vuoden välein. Yksi suojauskäsittely kestää muutamia tekstiilipesuja.

Jäikö vielä jokin askarruttamaan? Soita tai meilaa ja kysy Mattomaisterilta, olisiko liikkuva pesulapalvelu juuri sinulle vaivattomin vaihtoehto.