Asiakaskokemuksia

Tapaamisesi oli erittäin positiivinen kokemus, ja olen erittäin tyytyväinen työsi tulokseen.
Kerroin jo siitä sukulaisillenikin. Kiitoksin

–Helvi–


On se mukavaa, kun sohvalle uskaltaa taas heittäytyä ilman suojahaalaria… 😊

–Pasi–


Matto on väreiltään kirkastunut kummasti. On aivan kuin uusi. Samoin on kalusteiden laita.
Teit hyvää työtä. Olen erittäin tyytyväinen.

–Riitta Kokko–


Auton penkkien rasvatahrat, kahviläiskät ja koiran oksennuksen jäljet poistuivat ammattilaisen käsissä hetkessä. Auto on nyt kuin uusi ja mikä parasta: pesu poisti tunkkaisen hajun. Samalla Mattomaisteri uudisti olkkarimme karvalankamaton ja maikkarin valkoisen maton, joka nyt näyttääkin valkoiselta. Suosittelen lämpimästi. Helppoa meikäläiselle, joka en jaksa enää kiikuttaa mattoja pesulaan.

–Leena–


Oli kiva, kun Mattomaisterin nettisivuilta löytyi helposti perustiedot. Se oli yksi keskeinen syy siihen, miksi pyysimme tarjouspyynnön juuri Mattomaisterilta: ei  tarvinnut ensin  kysellä itse palvelusta, käytettävistä aineista, jne., vaan tieto tarjottiin valmiiksi ja se oli realistista.  Kaikenkaikkiaan olimme tosi tyytyväisiä, ja jatkossa ehkä sohvan pesu tapahtuu vähän tiheämmin kuin 10 vuoden välein, nyt kun on hyvä paikka tiedossa.

–Taija–


Suuri määrä patjoja, tuoleja ja mattoja tuli puhtaiksi ja työnjälki oli hyvää. Mattomaisterin kanssa asiointi sujui helposti. Yrityksen palveluita voi vilpittömästi suositella.

–Lotta Koivukangas,  Heinäkallion leirikoti


Suuret kiitokset Mattomaisterille. Helpottaa, kun ei tarvitse pesulaan kuljettaa ja odottaa kahta viikkoa.

–Sari–


Olemme todella tyytyväisiä työn jälkeen! Tuoleihin (150 kpl) saatiin takaisin niiden oikea väri.
Mattomaisteria voimme todella suositella.

–Harri Toivola ja Lempäälän Nuorisoseura ry:n johtokunta–


No johan on mukava istuskella jälleen puhtaissa nojatuoleissa. Kiitos Mattomaisteri.

–Kalevi–


Beige tekstiiliverhoiltu sohvamme on kuin uusi, kiitos Mattomaisterin. Oiva palvelu!

–Päivi–


10 vuotta vanhassa sohvassa oli likaa ja värjäymää, ja se näytti todella nuhruiselta. En voinut kuvitellakaan, että sohvasta tulisi kuin uusi: tahrat olivat pois ja kangas hohti puhtaana Mattomaisterin pesun jälkeen. Lisäksi pesetin nukkamatot ja pyysin laittamaan likaahylkivän suojauksen mattojen pintaan. Matot tulivat myös puhtaiksi. Ja mikä helppous kun pesijä tuli kotiin! Suosittelen ehdottomasti Mattomaisterin palvelua ja tulen itse käyttämään sitä jatkossakin.

–Marita–


Kiitokset Mattomaisterille laadukkaasta työstä. Asiointi oli joustavaa ja miellyttävää. Sohvat ja matot puhdistuivat ripeästi.

–Hannele–


Muutaman vuoden ikäisestä karvalankamatosta, jota koiramme käyttää ahkerasti servettinään, irtosi Mattomaisterin pesussa syvän harmaa vesi. Kemikaaliyliherkkänä suhtauduin epäilevästi paikan päällä tapahtuvaan pesuun, mutta matto tuoksuikin hyvin vienosti ja luonnollisesti, eikä sitä tarvinnut ulkoistaa tuulettumaan. Noin neljä tuntia pesusta karvalankamatto oli rutikuiva, pöyheä ja kirkastunut, aivan kuin uusi. Pesu ei vaikuttanut liioin koiramme tapoihin, joten jatkossakin tilaamme Mattomaisterin paikalle tekemään ”servettipesun”.

–Anne Lappalainen–


 

Tapaammeko seuraavaksi sinun kodissasi? Kysy pesutarjous sinun kohteellesi heti Mattomaisterilta!