Yritysasiakkaat

Lisää asiakastyytyväisyyttä kutsumalla Mattomaisteri paikan päälle

Yritysten ja muiden organisaatioiden tiloissa puhtaat matot ja huonekalut luovat viihtyisyyttä ja kohentavat yritysilmettä. Majoitustiloissa patjojen puhtaus on asiakkaille tärkeää. Toimistoissa työtuolien ja kokolattiamattojen puhtaus vaikuttaa sisäilman laatuun ja työntekijöiden työhyvinvointiin. Yleisötiloissa ja katsomoissa puhtaat istuimet kutsuvat asiakkaita luokseen. Vaihtoautojen, -matkailuautojen ja -veneiden jälleenmyyntiarvo on parempi puhtaan verhoilun ansiosta.
Pesutekniikan ansiosta pestävät kohteet kuivuvat muutamissa tunneissa. Mattomaisterin palvelu on joustavaa eikä se häiritse päivittäistä yritystoimintaa.

Mattomaisterin pesupalvelut säästävät ympäristöä

Pesuaineet ovat biologisesti hajoavia eikä tekstiileihin jää pesuainejäämiä.
Pesuaineista ei jää tuoksua, kun tekstiili on kokonaan kuivunut.
Pesussa vettä kuluu vähän.
Tekstiilien kuivaamiseen ei tarvita energiaa kuten perinteisissä pesuloissa.
Pesun ansiosta mattojen, kalusteiden ja patjojen käyttöikä pidentyy.

Miten pesu tapahtuu liiketoimintaa häiritsemättä?

Mattomaisteri käyttää painehuuhtelulaitetta ja biologisesti hajoavia tahranpoisto- ja pesuaineita, jotka on suunniteltu nimenomaan kyseiseen pesutekniikkaan matoille ja kalusteille. Matot pestään suoraan lattialle (ns. tasopesu). Materiaalista riippuen pesu tapahtuu joko vesipesuna tai kuivapesuna. Kuivapesussa käytetään tekstiilin pintapesuainetta. Kalusteet pestään myös omilla paikoillaan – ylimääräiset tavarat ympäriltä siirtäen. Auton, asuntovaunun ja veneen tekstiiliverhoilun peseminen edellyttää lämmintä hallia tai riittävän lämmintä ja poutaista säätä.

Toimisto- ja neuvottelutilojen tekstiilien suojauskäsittely (lisäpalvelu)

Heti pesun jälkeen tekstiilit kannattaa suojata likaahylkivällä aineella, sillä se helpottaa jatkossa tekstiilipintojen pitämistä puhtaana. Käsittely suojaa tekstiilejä kosteudelta ja lialta sekä parantaa niiden pestävyyttä. Maton ja kalusteen tekstiilipinta hengittää normaalisti suojauskäsittelyn jälkeenkin. Mattomaisteri käyttää kotimaista, myrkytöntä ja vesipohjaista suojausainetta. Suojauskäsittely kannattaa tehdä 2-3 vuoden välein. Yksi suojauskäsittely kestää muutamia tekstiilipesuja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Mattomaisterilta.
Liikkuva pesulapalvelu voi olla juuri sinun yrityksellesi joustavin vaihtoehto.