Kotitalousasiakkaat

Säästä aikaa ja vaivaa – Mattomaisterin matto- ja kalustepesu paikan päällä

Isot matot ovat monesti painavia ja hankalasti käsiteltäviä. Pesua kaipaavien huonekalujen kuljetuskaan ei henkilöautolla onnistu. Entä milloin viimeksi olet antanut patjasi pölypunkeille kyytiä taikka pessyt patjasi? Nyt se on vaivatonta! Mattomaisterin matto- ja kalustepesu helpottavat arkeasi – tämän ovat huomanneet myös asiakkaamme.  Pestävät kohteet kuivuvat pesutekniikan ansiosta muutamissa tunneissa. Myös arkojen mattojen pesu onnistuu. Palvelu on joustavaa, sillä varattavissa on myös ilta- ja viikonloppuaikoja. Suositulla pesulahjakortillamme voit ilahduttaa läheisiäsi ja ystäviäsi. Mattomaisterin pesupalvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen (v. 2018  50 %)!

Mattomaisterin liikkuva pesula palvelee asiakkaitaan Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa.

Mattomaisterin kaluste- ja mattopesu säästää myös ympäristöä

Pesuaineet ovat biologisesti hajoavia eikä tekstiileihin jää pesuainejäämiä.
Pesuaineista ei jää tuoksua, kun tekstiili on kokonaan kuivunut. Kosteassakin tekstiilissä tuoksu on hyvin mieto.
Pesussa vettä kuluu vähän.
Tekstiilien kuivaamiseen ei tarvita energiaa kuten perinteisissä pesuloissa.
Pesun ansiosta mattojen, kalusteiden ja patjojen käyttöikä pidentyy.

Miten matto- tai kalustepesu tapahtuu?

Mattomaisteri käyttää painehuuhtelulaitetta ja biologisesti hajoavia tahranpoisto- ja pesuaineita, jotka on suunniteltu nimenomaan matto- ja kalustepesuun. Matot pestään suoraan lattialle (ns. tasopesu). Materiaalista riippuen pesu tapahtuu joko vesipesuna tai kuivapesuna. Kuivapesussa käytetään tekstiilin pintapesuainetta. Matot kuivuvat omilla paikoillaan muutamissa tunneissa.   Sohvat, nojatuolit ja muut kalusteet pestään myös omilla paikoillaan – ylimääräiset tavarat ympäriltä siirtäen. Sohvat ja nojatuolit ovat kuivia viimeistään seuraavana aamuna, yleensä paljon nopeammin. Auton, asuntovaunun ja veneen tekstiiliverhoilun peseminen edellyttää lämmintä tallia tai riittävän lämmintä ja poutaista säätä.

Tekstiilien suojauskäsittely (lisäpalvelu)

Heti pesun jälkeen tekstiilit kannattaa suojata likaahylkivällä aineella, sillä se helpottaa jatkossa tekstiilipintojen pitämistä puhtaina. Käsittely suojaa tekstiilejä kosteudelta ja lialta sekä parantaa niiden pestävyyttä. Maton ja kalusteen tekstiilipinta hengittää normaalisti suojauskäsittelyn jälkeenkin. Mattomaisteri käyttää kotimaista, myrkytöntä ja vesipohjaista suojausainetta. Kalusteet, matot ja auton istuimet kannattaa käsitellä suoja-aineella kulutuksen mukaan 2-3 vuoden välein. Yksi suojauskäsittely kestää muutamia tekstiilipesuja.

Jäikö vielä jokin askarruttamaan? Soita tai meilaa ja kysy Mattomaisterilta, olisiko liikkuva pesulapalvelu juuri sinulle vaivattomin vaihtoehto.