Kotitalousasiakkaat

Säästä aikaa ja vaivaa tilaamalla Mattomaisteri paikan päälle

Sinä säästyt mattojen pesulaan kuljettamisen vaivalta, kun Mattomaisteri liikkuu. Lattiasi ei jää edes tilapäisesti ilman mattoja eikä kalusteita tarvitse rahdata muualle pestäväksi. Pestävät kohteet kuivuvat pesutekniikan ansiosta muutamissa tunneissa. Myös arkojen mattojen kuivapesu onnistuu. Palvelu on joustavaa, sillä Mattomaisterilla on kalenterissaan myös ilta- ja viikonloppuaikoja.

Ja mikä mukavinta: Mattomaisterin pesupalvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen (1.1.2017 lähtien 50 %)!

Mattomaisterin pesupalvelut säästävät ympäristöä

Pesuaineet ovat biologisesti hajoavia eikä tekstiileihin jää pesuainejäämiä.
Pesuaineista ei jää tuoksua, kun tekstiili on kokonaan kuivunut.
Pesussa vettä kuluu vähän.
Tekstiilien kuivaamiseen ei tarvita energiaa kuten perinteisissä pesuloissa.
Pesun ansiosta mattojen, kalusteiden ja patjojen käyttöikä pidentyy.

Miten pesu tapahtuu?

Mattomaisteri käyttää painehuuhtelulaitetta ja biologisesti hajoavia tahranpoisto- ja pesuaineita, jotka on suunniteltu nimenomaan kyseiseen pesutekniikkaan matoille ja kalusteille. Matot pestään suoraan lattialle (ns. tasopesu). Materiaalista riippuen pesu tapahtuu joko vesipesuna tai kuivapesuna. Kuivapesussa käytetään tekstiilin pintapesuainetta. Kalusteet pestään myös omilla paikoillaan – ylimääräiset tavarat ympäriltä siirtäen. Auton, asuntovaunun ja veneen tekstiiliverhoilun peseminen edellyttää lämmintä tallia tai riittävän lämmintä ja poutaista säätä.

Tekstiilien suojauskäsittely (lisäpalvelu)

Heti pesun jälkeen tekstiilit kannattaa suojata likaahylkivällä aineella, sillä se helpottaa jatkossa tekstiilipintojen pitämistä puhtaina. Käsittely suojaa tekstiilejä kosteudelta ja lialta sekä parantaa niiden pestävyyttä. Maton ja kalusteen tekstiilipinta hengittää normaalisti suojauskäsittelyn jälkeenkin. Mattomaisteri käyttää kotimaista, myrkytöntä ja vesipohjaista suojausainetta. Kalusteet, matot ja auton istuimet kannattaa käsitellä suoja-aineella kulutuksen mukaan 2-3 vuoden välein. Yksi suojauskäsittely kestää muutamia tekstiilipesuja.

Jäikö vielä jokin askarruttamaan? Soita tai meilaa ja kysy Mattomaisterilta, olisiko liikkuva pesulapalvelu juuri sinulle vaivattomin vaihtoehto.