Asiakaspalautteita

 

 

Suuret kiitokset Mattomaisterille. Helpottaa, kun ei tarvitse pesulaan kuljettaa ja odottaa kahta viikkoa.

–Sari–


Olemme todella tyytyväisiä työn jälkeen! Tuoleihin (150 kpl) saatiin takaisin niiden oikea väri.
Mattomaisteria voimme todella suositella.

–Harri Toivola ja Lempäälän Nuorisoseura ry:n johtokunta–


No johan on mukava istuskella jälleen puhtaissa nojatuoleissa. Kiitos Mattomaisteri.

–Kalevi–


Beige tekstiiliverhoiltu sohvamme on kuin uusi, kiitos Mattomaisterin. Oiva palvelu!

–Päivi–


10 vuotta vanhassa sohvassa oli likaa ja värjäymää, ja se näytti todella nuhruiselta. En voinut kuvitellakaan, että sohvasta tulisi kuin uusi: tahrat olivat pois ja kangas hohti puhtaana Mattomaisterin pesun jälkeen. Lisäksi pesetin nukkamatot ja pyysin laittamaan likaahylkivän suojauksen mattojen pintaan. Matot tulivat myös puhtaiksi. Ja mikä helppous kun pesijä tuli kotiin! Suosittelen ehdottomasti Mattomaisterin palvelua ja tulen itse käyttämään sitä jatkossakin.

–Marita–


Kiitokset Mattomaisterille laadukkaasta työstä. Asiointi oli joustavaa ja miellyttävää. Sohvat ja matot puhdistuivat ripeästi.

–Hannele–


Muutaman vuoden ikäisestä karvalankamatosta, jota koiramme käyttää ahkerasti servettinään, irtosi Mattomaisterin pesussa syvän harmaa vesi. Kemikaaliyliherkkänä suhtauduin epäilevästi paikan päällä tapahtuvaan pesuun, mutta matto tuoksuikin hyvin vienosti ja luonnollisesti, eikä sitä tarvinnut ulkoistaa tuulettumaan. Noin neljä tuntia pesusta karvalankamatto oli rutikuiva, pöyheä ja kirkastunut, aivan kuin uusi. Pesu ei vaikuttanut liioin koiramme tapoihin, joten jatkossakin tilaamme Mattomaisterin paikalle tekemään ”servettipesun”.

–Anne Lappalainen–